top of page
VIP Tours
Brandenburger Tor

Velkommen til  BERLIN 2 EUROPE TOURS!

 

Vi er et ungt firma, der er startet af to meget erfarende turguider.

BERLIN 2 EUROPE TOURS arrangerer tematiske og uddannelsesmæssige ture i, under og omkring Berlin.

Når du vælger en af vores ture, vil du dykke ned i Berlins fascinerende historie og mærke byens helt specielle karakter. 

 

Dansk guidede ture i berlin

Berliner Dom

 BYVANDRING I BERLIN

Fra en sumpet landsby til den kongelige hovedstad Prøjsen; gennem de berusede og vilde 20’ere og de dystre dage under Det Tredje Rige; gennem ødelæggelse, splittelse og genforening, Berlins historie er broget, fascinerende og unik. Kom med på denne tre timer lange byvandring, der udforsker højdepunkterne i denne fantastiske bys historie, arkitektur og kultur. 

Germany

DET TREDJE RIGE

Den 30. januar 1933 marcherede tusindvis af stormtropper gennem Berlins Brandenburger Tor for at fejre valget af Hitler til Rigskansleriet og for at markere begyndelsen på Nazisternes 12 år lange rædselsregime i Tyskland og Europa. Dette skulle vise sig at føre til millioner af døde over hele kontinentet og et Berlin i ruiner. Denne tur udforsker, hvilken rolle Berlin kom til at spille under Nazisterne og sætter fokus på betydningsfulde steder, hvor altafgørende beslutninger blev taget og utallige liv berørt.    

Berlin Wall

BERLIN OG MUREN

Den 13. august 1961 klokken 01:00: Pludselig deler piktråd og tusindvis af østtyske soldater Berlin. Tusindvis af familier, relationer og venskaber bliver adskilt af en mur, der går midt igennem byen. Hvordan kunne dette ske? Hvad skete der i dagene op til splittelsen af Berlin? Hvorfor forsøgte folk at krydse muren, når konsekvenserne kunne være fængsling eller at blive skudt af grænsevagter? Og hvilke metoder brugte verdens største spionorganisation for at stoppe folk i at krydse Berlinmuren? 

Berliner Brewerie

ØI OG WURST TUR

I starten af det 20. århundrede var Berlin Europas øl-hovedstad. Mellem 1850 og 1920 var der over 370 bryggerier i byen. Men starten på Første Verdenskrig og dermed manglen på mænd blev desværre enden på næsten alle bryggerierne. Igennem de sidste år er flere og flere mikrobryggerier skudt op i Berlin, og hvis der er noget, der passer godt sammen med en god tysk øl, er det en klassisk berliner currywurst!

2

BERLIN

EUROPE

TOURS

bottom of page